7 Nisan 2017 Cuma

Sevimli Ördekler



Sevdiğimiz kitapları paylaşma serüvenimize Zeynep ve güzel kitapları ile başlamıştık. Evimizde bir de bir buçuk yaşında minik bir insan var, Deniz Çiçek. Onun da çok güzel kitapları var. Güzel bir bebek kitabı paylaşmak isterim.

Sevimli ördekler kitabımızın üç küçük yavru ve anne ördek karakterleri var. Yağmuru görünce mızmızlanan Vak, Vakvak ve Vaki’yi annesi “ördekler yağmuru sever “ diyerek dışarı çıkmaya yönlendiriyor. Yağmura sevimli sevimli biraz da mutsuz söylenen yavru ördeklerin güneşin açması ile keyifleri yerine geliyor.

Resimleri çok sevimli, bebeklere değişik seslendirebileceğiniz anlatımlı, biraz mızık ve komik bir kitap. Dokun hisset özelliği var, ördeklerin gagası hariç vücutları yumuşak kitaba dokunduğunuzda, bebeklerin duygusal gelişimini destekler kitabımız. Bence çok eğlenceli bir bebek kitabı, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere eğlenceli oluşu bebek tarafından dikkatlice encelenip, test edilip, onaylanmıştır:)



Dilerseniz doğum yapan arkadaşınıza hediye alabilirsiniz, bence bebek kitabı harika bir doğum hediyesi. Çocuklarımızı bebekken kitaplarla tanıştırıp onlara kaliteli zaman ayırdığımızda, güzel bir geleceğin bizi beklediğine inanıyorum.

Yazan: Ann Tobias
Resimleyen: Dubravka Kolanovic
Çeviren: Harun Tuncer
Yaş grubu: BebekJ

ÇAMLICA ÇOCUK YAYINEVİ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder